Berkum uitgeschakeld na strafschoppen

Hoofdklasser Berkum heeft zich maandagmiddag niet weten te plaatsen voor de halve finales van de districtsbeker Oost. De ploeg van trainer Michel van Oostrum verloor na strafschoppen van topklasser Achilles'29.
Na ruim twintig minuten kwam de thuisploeg op 1-0 door Peter van Putten. Vlak voor rust werd het gelijk door een strafschop van Marc van der Meulen. Na rust mocht hij opnieuw aanleggen voor een strafschop en faalde opnieuw niet: 1-2. Tien minuten voor het einde maakte Thijs Hendriks gelijk voor de gastheren die daarna de winst via strafschoppen binnenhaalden. Bram Roelofs en Kassim Bizimana misten hun penalty terwijl Achilles slechts een penalty miste.