Nieuws
Nieuws
Regio
Regio
Sport
Sport
Meest Gelezen
Meest Gelezen
Het weer vandaag
Weer
Sfeeractie van Vak-P van FC Twente
Foto: Pro Shots fullscreen

Vak P wil aantal clubbestuurders niet in Grolsch Veste

Geplaatst 04 aug 2016 - 17:48
Gewijzigd 04 aug 2016 - 18:02

Als het aan supportersvereniging Vak P ligt, dan komen de bestuursleden van Excelsior, Feyenoord, Heracles, Groningen en Go Ahead Eagles komend seizoen de Enschedese Grolsch Veste niet in.

De supportersvereniging ontzegt in een statement op haar facebookpagina de betrokken bestuurders de toegang tot het stadion. "Jullie moeten ons niet? Wij jullie ook niet! Bij deze strooit Vak-P eens met stadionverboden, wij ontzeggen de bestuursleden van deze clubs de toegang tot ONS stadion!"

Aanstaande zaterdag speelt FC Twente de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Excelsior. Volgens Vak P zagen Excelsior samen met de andere genoemde clubs FC Twente het liefst niet in de Eredivisie verschijnen. "Veel schijnheilige moraalridders én clubs hadden dat graag anders gezien en hebben dat dan ook niet onder stoelen of banken geschoven. Dat zijn we uiteraard niet vergeten…"

Het bestuur van FC Twente gaat op korte termijn over het statement van Vak P in gesprek, zo laat voorzitter Jan Schutrups van FC Twente weten.

Meer lezen over: