Nieuws
Nieuws
Regio
Regio
Sport
Sport
Meest Gelezen
Meest Gelezen
Het weer vandaag
Weer

Hoofdredacteur/plv. Algemeen Directeur

Geplaatst 10 nov 2017 - 19:28
Gewijzigd 10 nov 2017 - 19:32

RTV Oost, het publieke mediabedrijf voor Overijssel, brengt nieuws en benadrukt de identiteit van de regio. Online en via radio en televisie. RTV Oost is de meest geraadpleegde nieuwsbron van Overijssel. RTV Oost is op korte termijn op zoek naar een:

Hoofdredacteur
/plv. Algemeen Directeur

Wij zoeken een journalistieke bruggenbouwer met blik op de toekomst 

Als hoofdredacteur ‘adem’ je journalistieke visie, je bent daarin helder in gedrag en uitingen. Je bent een echte peoplemanager. Je blik is gericht op een krachtige omroeporganisatie nu en in de toekomst. Je vervangt de algemeen directeur bij zijn afwezigheid. Je hebt ruime ervaring in veranderingsprocessen die je bewijsbaar tot een goed einde hebt gebracht. Je ziet trends in online, radio en televisie maar vliegt nog hoger boven het vernieuwde medialandschap. Je bent van nature een journalistiek dier en denkt in regionaal nieuws. Je bent het journalistieke boegbeeld van de omroep. Je hebt oog voor relevante informatie voor ons publiek, met een publiek, persoonlijk en maatschappelijk karakter. Je voelt je verbonden met Oost-Nederland, weet wat Noaberschap is en kunt Herman Finkers verstaan. Je onderzoekt en beantwoordt het veranderende mediagedrag en de concurrerende mediawereld. Je hebt veel ervaring met een coachende manier van leidinggeven. Als persoon ben je verbindend, werk je graag samen met onze professionals en streef je met hen naar de best mogelijke journalistiek. Je bent benaderbaar en betrokken. Je vaart een duidelijke koers en handelt hiernaar. Van nature ben je innovatief en draag je energie en positiviteit over op de redactie.

De hoofdredacteur


Wat verwachten we van je

Arbeidsvoorwaarden
Dienstverband: Fulltime dienstverband.
Arbeidsvoorwaarden: De functie is ingedeeld in salarisschaal L van de omroep cao.

Reactie
Om te reageren op deze functie kunt u solliciteren via de website van Beljon + Westerterp (www.beljon.westerterp.nl) met behulp van het referentienummer R2140/17. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Beljon + Westerterp, mevrouw Greetje Jakobs, 06-50221272. 


Er is een selectiecommissie samengesteld die bestaat uit onder meer een vertegenwoordiging van de redactieraad, de ondernemingsraad en het PBO.

Vacatures en stageplaatsen


Nieuwe items worden geladen

laden