nieuws

Raadslid Laarman weg bij ChristenUnie Twenterand vanwege 'zwembaddossier'

Laarman weg als raadslid ChristenUnie Twenterand
Laarman weg als raadslid ChristenUnie Twenterand
Gerrit Laarman vertrekt als raadslid van de ChristenUnie Twenterand. Reden voor het vertrek is het 'zwembaddossier'. Volgens de fractie is samenwerking niet meer mogelijk.
Volgens de partij is het niet langer mogelijk om samen met Gerrit Laarman op deze manier nog toekomstbestendige besluiten voor de gemeente Twenterand te kunnen nemen.
"De ChristenUnie fractie Twenterand heeft moeten constateren dat de inzichten over onderlinge samenwerking tussen Gerrit Laarman en de rest van de fractie te zeer uiteenlopen. De ontstane kloof is dieper dan een verschil in opvatting over een specifiek (zwembad)dossier. Er is binnen de fractie geconstateerd dat er te weinig vermogen is om compromissen te kunnen sluiten over diverse onderwerpen en inzichten", laat de partij weten.
Laarman liet eerder dit jaar weten anders te denken over de komst van een nieuw overdekt zwembad dan de fractie. Laarman wilde het nieuwe overdekte zwembad naast het openluchtzwembad in Vroomshoop, de fractie hield vast aan het plan om het bad in Vriezenveen te bouwen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.