nieuws

Recordaantal ribs verkocht bij Ribs & Blues in Raalte

De organisatie van het Ribs & Blues festival in Raalte kan tevreden zijn; nog nooit zijn er zoveel spareribs verkocht op het evenement als bij deze editie in 2017.
Menig steakhouse zou jaloers zijn op de getallen: volgens de organisatie is er op een dag zelfs 2400 kilo aan ribs verkocht. Een record en meer dan de totale verkoop van vorig jaar bij elkaar gerekend. 
Een verklaring voor het succes? "De beroemde Raalter gastvrijheid", zegt Jan Doppen van de organisatie. "Dank voor alle vrijwilligers. We hebben hier 21 jaar ervaring mee. Voor oud en jong; alles kan hier terecht." 

Vaste prik

Ribs & Blues is al jaren populair bij roots- en bluesliefhebbers. Zaterdagavond mocht het festival zelfs grote namen als The Golden Earring en The Beach Boys verwelkomen. Bij die optredens waren 8500 toeschouwers aanwezig; een onvervalst uitverkocht huis. 
Doppen: "Een beetje te danken aan de goede contacten van onze boeker dat wij de Beach Boys mochten verwelkomen. Die is nu een keer beloond voor zijn activiteiten."

Beste festival

De organisatie mikt voor het derde jaar op rij voor de prijs voor het beste bluesfestival van Europa. De afgelopen twee edities werden door bluesliefhebbers uit heel Europa verkozen tot het Beste Festival/Event in de bluessector. 
De jaarlijkse European Blues Awards worden sinds 1981 al uitgereikt.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.