nieuws

Intieme herdenking Sarah Kolenberg bij dansschool in Enschede

In besloten kring hebben de dansvrienden en kennissen van de overleden Sarah Kolenberg herinneringen opgehaald in de dansschool waar Sarah wekelijks salsa danste.Â
Tientallen mensen kwamen naar Rico Latino om met elkaar te praten en troost te zoeken, nadat zondag de 40-jarige Sarah dood in haar huis werd aangetroffen. Het huis was overhoop gehaald en de politie heeft dinsdagavond een man aangehouden die mogelijk betrokken is bij de dood van Sarah Kolenberg.

Intieme bijeenkomst

De herdenking was een intieme bijeenkomst waar foto's werden getoond van Sarah en waar mensen in een condoleance boek een paar woorden als afscheid konden schrijven. De initiatiefneemster Karlien Alink zegt dat iedereen op zijn of haar manier omgaat met de onverwachte dood en dat de mensen troost vinden bij elkaar. "Er heerst vooral een gevoel van verslagenheid. Het officiële afscheid is tijdens de uitvaart van Sarah, maar wij wilden ook graag stilstaan bij de dood van onze vriendin. De boeken met afscheidswoorden worden aan de familie gegeven."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.