nieuws

Politie zoekt verdachten en beelden van mishandelingen op kermis in Bathmen

Politie zoekt beelden van mishandelingen in Bathmen
Politie zoekt beelden van mishandelingen in Bathmen
De politie is op zoek naar beelden die op social media circuleren, waarop verdachten van twee mishandelingen op de kermis in Bathmen staan. Ook de mishandelingen zouden op beelden te zien zijn. Drie jongemannen raakten vorige maand gewond, toen ze door onbekenden werden mishandeld.
Aan het begin van de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 september werd een 17-jarige jongen op de Brink plotseling geslagen door een groep van zo'n zeven personen. Het slachtoffer brak daarbij zijn kaak op meerdere plaatsen en moest worden geopereerd. Het herstel van de jongen zal nog een tijd duren. Een vriend van het slachtoffer raakte ook gewond bij die mishandeling. 
De verdachten zouden vier blanke jongens en drie jongens met een getinte huidskleur zijn.

Klap in het gezicht

Niet lang daarna werd een 19-jarige man uit Gorssel mishandeld op het Kerkplein. Hij kreeg vanuit het niets een klap in zijn gezocht van een onbekende jongen. De verdachte is ongeveer 17 jaar oud en heeft blond haar. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en droeg een roze trui met lange mouwen, capuchon en een witte tekst. Hij had een zwart nektasje om zijn hals.
Naast het beeldmateriaal is de politie ook op zoek naar mensen die meer informatie hebben over deze mishandelingen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.