nieuws

Cliënten Voedselbank Enschede te gast bij wedstrijd FC Twente

Cliënten van de Enschedese Voedselbank zijn zaterdagavond in de Grolsch Veste te gast bij de wedstrijd FC Twente - Vitesse.
De gasten konden eerst genieten van een buffet dat hen werd aangeboden. Serviceclub De Ronde Tafel 18 Enschede had dat georganiseerd. Die wil dat de cliënten van de voedselbank een leuke avond hebben zo voor de kerst.
Naast het buffet en het bijwonen van de wedstrijd, was er ook een voetbalquiz en scheidsrechter Bas Nijhuis was er om zijn ervaringen te delen.
“Voor onze cliënten is dit een prachtige mogelijkheid om op deze manier een voetbalwedstrijd te beleven”, vertelt Dineke van der Velde, bestuurslid van de Voedselbank Enschede-Haaksbergen. “Het is voor deze groep een buitenkans en een hele mooie afwisseling.”

Kerst

De Ronde Tafel organiseert meerdere malen per jaar activiteiten om lokale goede doelen te ondersteunen, noaberschap in de regio. In deze decembermaand krijgt De Voedselbank een extra steuntje in de rug.
“Jaarlijks organiseren we rondom de Kerst een speciale activiteit, dit jaar wilden we iets bijzonders doen”, vertelt Bart Nijhuis van De Ronde Tafel. “In samenwerking met FC Twente en een aantal bedrijven kunnen we zaterdag 150 cliënten van de Voedselbank een unieke voetbalavond laten beleven.” 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.