Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Sharon Snijders prijkte al eens op de Boerinnenkalender, maar gaat nu de politiek in
Foto: RTV Oost fullscreen
Sharon Snijders hijst zich voor haar rol als politica in een mantelpakje
Foto: Gemeentebelangen/VVD Tubbergen fullscreen

Sharon Snijders uit Geesteren: van hooi van Boerinnenkalender naar pluche van raadszetel?

Geplaatst 13 mrt 2018 - 11:35
Gewijzigd 13 mrt 2018 - 14:16

Een van de meest in het oog springende kandidaten tijdens de gemeenteraadsverkiezingen volgende week is Sharon Snijders (20) uit Geesteren. Staat ze in haar vrije tijd als sexy fotomodel in de spotlights, voor haar nieuwe politieke carrière hijst ze zich voor de combinatiepartij Gemeentebelangen/VVD in een kek mantelpakje.

Het hooi van de Boerinnenkalender zal ze overigens niet verruilen voor het pluche van de raadszetel. Tegenover de partijleiding heeft ze namelijk al aangegeven dat ze op dit moment nog geen ambities koestert om daadwerkelijk in de gemeenteraad van Tubbergen plaats te nemen.


Lijstduwer
Sharon staat op een vijftiende plek op de kandidatenlijst en fungeert dan ook vooral als zogeheten lijstduwer. Zoals de partij wel meer jeugdige politici op de lijst heeft om zo generatiegenoten wat meer te interesseren voor de lokale politiek.

Miss Maart
Sharon is in het dagelijks leven studente, maar kruipt in haar vrije tijd regelmatig in de huid als fotomodel. Zo schitterde ze al eens op de Boerinnenkalender en is ze Miss Maart op de kalender van een agrarische toeleverancier.

'Dichtbij de mensen staan'

Tegenover RTV Oost vertelde ze al eens dat ze is opgegroeid op de boerderij en dat ze dol is op Trekkertrek. Haar politieke boodschap is kort en bondig: “Dichtbij de mensen staan en luisteren wat er speelt.”