nieuws

Twee woningen beschoten in Rijssen, buurt geschrokken

Ook een andere galerijwoning aan de Vincent van Goghstraat in Rijssen is afgelopen nacht beschoten. Dat bleek toen de politie vanochtend ter plaatse kwam, nadat ze een melding had gekregen dat er een woning in dezelfde flat was beschoten. De buurt reageert geschrokken.
Bij de schietpartij raakte niemand gewond. De bewoner van een van de woningen heeft gisteravond iets gehoord, maar ontdekte vanochtend pas de kogelgaten in het raam. De politie is op dit moment nog bezig met een buurtonderzoek. 

Geschrokken

Buurtbewoners van de beschoten woningen aan de Vincent van Goghstraat in Rijssen zijn geschrokken, maar hebben niets gehoord. "Ik dacht dat ik vuurwerk hoorde, maar vanochtend bleek het heel wat anders te zijn", vertelt een omwonende. 
Een vrouw die boven een van de beschoten woningen woont vertelt: "Een paar weken geleden is er aan dezelfde straat ook een auto in brand gevlogen. En dan nu dit. Ik vind het best eng."
De politie kan nog niks zeggen over een eventueel verband tussen de autobrand en het incident van afgelopen nacht, omdat het onderzoek naar de autobrand nog in volle gang is. 

Televisie

Ook andere omwonenden hebben niks van het incident meegekregen. "Ik had de televisie gisteravond aan staan, dus ik heb niks gehoord. Toen ik vanmorgen wakker werd, zag ik allemaal politie. Mijn buurvrouw vertelde mij wat er was gebeurd. Daar schrok ik wel van."
Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.