nieuws

Twee mensen aangehouden voor betrokkenheid bij moord op Ali Aydin uit Enschede

Ali Aydin
Ali Aydin © RTV Oost / Onder de Loep
De politie heeft gisteren en vandaag twee mensen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op de 44-jarige Ali Aydin uit Enschede. Aydin werd 11 december dood gevonden in een steegje aan de Schietbaanweg in Enschede. Hij bleek te zijn doodgeschoten.
Gisteren werd een 38-jarige vrouw uit Hengelo aangehouden, vandaag een 44-jarige man uit Enschede. Naast de aanhoudingen worden in vijf woningen in Enschede en één woning in Hengelo doorzoekingen gedaan.
Er zijn drie auto's in beslag genomen die mogelijk betrokken zijn bij de zaak, waaronder de Citroën Xsara en de Volkswagen Golf die op camerabeelden van de avond van 10 december te zien zijn. 

Hennepkwekerij

Aydin woonde in het huis naast het steegje waar hij werd gevonden. In het huis werd een hennepkwekerij gevonden, maar of de dood van Aydin iets met die kwekerij te maken heeft, is niet bekend. 
Na de vondst van Aydin startte de politie meteen een groot onderzoek en in Opsporing Verzocht en Onder de Loep werd aandacht voor de zaak gevraagd. Daardoor kwam de politie de bij de moord gebruikte auto op het spoor.
De politie gaat verder met het onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.