Nieuws
Nieuws
Regio
Regio
Sport
Sport
Meest Gelezen
Meest Gelezen
Het weer vandaag
Weer
fullscreen

Meer inschrijvingen voor Enschede Marathon

Geplaatst 08 apr 2013 - 10:58
Gewijzigd 08 apr 2013 - 11:55

Het aantal voorinschrijvingen voor de Enschede Marathon ligt nu al tien procent boven het aantal voorinschrijvingen van vorig jaar. De marathon is over twee weken.

De Stichting Enschede Marathon constateert een toename voor alle afstanden, maar vooral het aantal bedrijventeams is flink toegenomen. Vorig jaar deden 150 teams mee, dit jaar hebben zich er al 174 ingeschreven. Event-manager Boshuis schrijft dat toe aan een combinatie van factoren: sinds vorig jaar kan er ook 5 kilometer worden gelopen en bedrijven stimuleren hun medewerkers steeds meer om te bewegen.

Boshuis kan nog niet zeggen hoeveel deelnemers ze 21 april aan de start bij de Alphatoren verwacht. Dat is afhankelijk van het weer die dag en van de omstandigheden rond de Rotterdam Marathon, die komend weekend wordt gelopen. Vorig jaar waren er in Enschede 9000 deelnemers. Het parcours laat 15.000 lopers toe. De Enschede Marathon is de oudste marathon van Nederland.

Toon reacties

Gerelateerde artikelen:

Enschede Marathon live bij RTV Oost

Enschede Marathon 2013 van start

Nieuws


Nieuwe items worden geladen

laden

www.rtvoost.mobi maakt gebruik van cookies

Cookies die op rtvoost.nl en rtvoost.mobi worden gebruikt zijn bedoeld voor het beheer van statistieken, advertenties en social media. Door akkoord te gaan krijg je de website te zien zoals we die bedoeld hebben. Meer weten? Klik op informatie.

Informatie