nieuws

Antonia ziet nog kansen voor Go Ahead: "Zolang NEC en Sparta geen punten pakken"

Go Ahead Eagles speelt morgen de zeer belangrijke wedstrijd tegen FC Groningen. De Deventer ploeg moet winnen om nog kans te houden op lijfsbehoud.
Trainer Robert Maaskant kan in dat duel geen beroep doen op Joey Groenbast vanwege een hersenschudding en Ludcinio Marengo zit niet bij de selectie vanwege privéomstandigheden. Darren Maatsen is nog niet volledig fit, maar zit wel in de wedstrijdselectie. Joey Suk is morgenavond waarschijnlijk de rechtsback. Elvis Manu keert terug in de basis en daardoor zit Sander Duits op de bank.

"Nog gewoon kans"

Jarchinio Antonia speelt morgen tegen de club waar hij aan het begin van dit seizoen nog onder contract stond. Hij denkt dat er zeker nog mogelijkheden zijn voor Go Ahead om in de eredivisie te blijven: "Zolang er kansen liggen is alles mogelijk. Bij mij is dat besef er zeker nog wel, ik hoop ook bij anderen. Bij aantal jongens merk je dat wel, die zijn er wel mee bezig. Zolang NEC en Sparta geen punten hebben gepakt is er voor ons nog gewoon kans."
Het duel tussen Go Ahead Eagles en FC Groningen begint morgen om 20.45 uur in De Adelaarshorst en is te volgen bij RTV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.