Dalfsen plaatst zich voor bekerfinale na thuiszege op Quintus

Dalfsen - Quintus
De handbalsters van Dalfsen hebben de bekerfinale bereikt. In de halve finales was de formatie van succescoach Peter Portengen met 33-24 te sterk voor Quintus.Â
In sporthal De Trefkoele in Dalfsen waren beide ploegen in de eerste helft nog aan elkaar gewaagd en kon Quintus aardig mee in het aanvallende spel van de thuisploeg. Halverwege was het verschil dan ook minimaal, 13-11. Na rust liet Dalfsen zien dat het niet voor niets vijf keer achter elkaar landskampioen is geworden. Vanaf het begin werden de bezoekers uit Kwintsheul in de verdedigende stellingen gedrukt en liep Dalfsen uit naar 24-14. Uiteindelijk werd het 33-24.
In de finale neemt Dalfsen het op tegen VOC Amsterdam. Komende zondag is VOC ook de tegenstander in het tweede duel om het landskampioenschap.