nieuws

Programma: Veel nacompetitie, bekerfinale Dalfsen en Landstede moet winnen

Programma deze week
Programma deze week
Het is eind mei, het seizoen zit er bijna op, maar er moeten nog enkele belangrijke beslissingen vallen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste duels van deze week.

Amateurvoetbal

Een drukke week met veel nacompetitievoetbal. Vanavond staan er veel wedstrijden in het zaterdagvoetbal op het programma, met daarbij de duels van Staphorst en Olde Veste. Donderdag worden er veel duels uit het zondagvoetbal gespeeld. In het weekend staat dan de volgende ronde op het programma. Die duels worden na vanavond en donderdag toegevoegd aan de uitslagenpagina's.

Vrouwenvoetbal

Voor FC Twente en PEC Zwolle staat vrijdag de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. FC Twente verloor vrijdag de titel aan Ajax en is al zeker van de tweede plek. ADO Den Haag is vrijdag de laatste tegenstander. PEC Zwolle is momenteel laatste, maar kan nog een plek stijgen als het vrijdag weet te winnen bij Achilles'29.

Basketbal

Landstede Basketbal moet donderdag winnen van Donar om in de strijd te blijven om de landstitel. De Zwolse ploeg staat in de best-of-7 met 3-1 achter en een nederlaag betekent dus de titel voor de ploeg uit Groningen. Op Hemelvaartsdag speelt die ploeg om 16.00 uur thuis. Bij winst van Zwolle volgt er in het weekend een zesde wedstrijd.

Handbal

De handbalsters van Dalfsen spelen donderdag de bekerfinale. Tegenstander in Almere is VOC Amsterdam. Van die ploeg verloor Dalfsen de strijd om de landstitel. Al is er protest ingediend door de Overijsselse club.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.