nieuws

Springruiter Marc Houtzager naar EK in Göteborg

Marc Houtzager
Marc Houtzager © Pro Shots
Marc Houtzager uit Rouveen is door bondscoach Rob Ehrens geselecteerd voor de EK springen in Göteborg, later deze maand. Hij is een van de vijf ruiters in Zweden.
Naast Houtzager vaardigt Nederland Ruben Romp, Harrie Smolders, Jur Vrieling en Aniek Poels af. De EK staat van 21 tot en met 29 augustus op het programma. Eerder werd al bekend dat Jeroen Dubbeldam uit Weerselo zijn titel niet gaat verdedigen.
"Harrie Smolders, Jur Vrieling en Marc Houtzager spreken eigenlijk voor zich als je naar de prestaties kijkt die ze de laatste tijd hebben neergezet. Ruben Romp heeft zich recent in Falsterbo en Hickstead natuurlijk enorm in de kijker gereden. Aniek Poels heeft in Falsterbo en Aken de kans gekregen om ervaring op te doen en dat heeft ze heel goed gedaan. Voor allemaal geldt dat ze hun paarden in vorm hebben en echt in goede doen zijn, dat is natuurlijk heel essentieel geweest voor mijn beslissing. Ik kijk uit naar het EK, we gaan er zoals altijd weer vol voor", aldus Ehrens op de website van de KNHS.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.