nieuws

FC Twente: "Wij hebben niets te willen in deze situatie, begrip voor emotie Vak-P"

Vak P
Vak P © Pro Shots
FC Twente vraagt om begrip bij de fanatieke aanhang Vak-P nu deze op haar beurt "diep teleurgesteld" is in de directie van de club.
Vak-P zal geen sfeer meer maken in het stadion nu is gebleken dat er verborgen camera's zijn opgehangen in het home, nadat het onderkomen van de supporters is geopend met een sleutel van FC Twente. Dit heeft geleid tot wantrouwen en woede bij de fans. 

Niets te willen

"Wij begrijpen de emoties aan de kant van het bestuur van Vak-P, ook richting ons als directie", begint FC Twente in een verklaring op de site. "Toch hebben we hen ook begrip gevraagd voor onze positie, omdat je als statutaire directie soms in een situatie komt waarin je niet anders kunt en mag handelen, ook met betrekking tot het delen van informatie. Er is – zoals zij ook aangeven –  sprake van een gerechtelijk bevel. Wij hebben in die situatie helemaal niks te willen."

Sfeer(loos)

"Het voornemen van Vak-P om geen sfeer te maken, vinden wij meer dan jammer. Hiermee wordt namelijk – naast alle medesupporters – met name de ploeg getroffen. Terwijl die hier volledig buiten staat en de steun in het nieuwe seizoen goed kan gebruiken. Wij hopen toch dat de supporters als vanouds achter de ploeg gaan staan."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.