nieuws

Tim Lips en Alice Naber-Lozeman na cross-country in top vijf bij Military Boekelo

Nederlands succes op de derde dag van Military Boekelo. Tim Lips en Alice Naber-Lozeman staan na het tweede onderdeel, de cross-country, op de derde en vijfde plek in het klassement. Tim Price uit Nieuw-Zeeland nam de leiding over van de Chinees Alex Hua Tian.
Naber-Lozeman stond na de dressuur nog op plek dertig, maar deed vandaag dus goede zaken. Ze staat op een score van 46,20. Lips was na het eerste onderdeel tweede en zakte een plekje. Hij staat op 45,40. Hua Tian behield lang de leiding die hij zaterdag had gepakt, maar zag Price onder zijn score van 44,10 duiken. Price kwam tot 43,70. Morgen staat het afsluitende springen op het programma in Boekelo.

Veel bezoekers

Ondanks de matige weersverwachtingen bezochten veel bezoekers vandaag de 47e editie van de Military Boekelo. De belangstellenden, die met de auto kwamen, werden reeds vanaf het einde van de ochtend verzocht hun auto net iets buiten Boekelo te parkeren. Er werden bussen ingezet om de toeschouwers naar het hoofdterrein te brengen.

Niet in de modder

'De weilanden in en rondom de cross-country, die ingericht zijn als parkeerplaatsen, zijn dermate slecht dat we het niet aandurven daar de bezoekers te laten parkeren. Het duurt iets langer voordat je binnen bent maar, de terugreis gaat nu ongetwijfeld sneller aangezien je niet vast komt te zitten', aldus een vrolijke verkeersregelaar.

Alles in beeld

RTV Oost was er de hele dag bij tijdens de cross country van het paardensportevenement, registreerde de wedstrijd en maakte diverse opnamen van het randgebeuren. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.