Handbalsters Dalfsen boeken zege in eerste thuiswedstrijd

Dalfsen boekt tweede zege
De handbalsters van Dalfsen hebben ook de volle buit gepakt in het tweede duel van het seizoen. In de eerste thuiswedstrijd legde de ploeg van Monique Tijsterman Foreholte met 34-27 over de knie.Â
Het begin ging nog gelijk op in De Trefkoele, maar in het vervolg van de eerste helft kwam Dalfsen beter in haar spel en werd de kleine voorsprong gestaag uitgebreid. Bij rust leidde de thuisploeg met 20-14. Na rust probeerden de bezoekers aansluiting te vinden, maar het verschil van zes treffers kon niet verkleind worden en daardoor bleven de punten in Dalfsen. Zondag 29 oktober is pas de volgende wedstrijd in de eredivisie en dan ontvangt Dalfsen in eigen huis VZV.