Volleybaldames Set-Up'65 boeken derde overwinning op rij

Set-Up'65
Set-Up'65
De volleybalsters van Set-Up'65 hebben in de eredivisie voor de derde wedstrijd op rij een zege geboekt. Op bezoek bij TT Papendal werd de overwinning na vier sets veiliggesteld door de ploeg van Brahim Abchri: 1-3.Â
Set-Up begon voortvarend tegen de talenten van Papendal en was de baas in de eerste set, die met ruime cijfers werd binnengesleept, 16-25. Ook in de tweede set waren de bezoekers de bovenliggende partij en ook daarin trok Set-Up aan het langst eind, 19-25. In de derde set waren de rollen omgedraaid en was Papendal veruit de betere.
De set ging dan ook met 25-15 naar de thuisploeg. In de spannende vierde set moest Set-Up tot het uiterste gaan, maar uiteindelijk werd de zege over de streep getrokken: 29-31.