Set-Up'65 boekt knappe zege op VC Sneek, ook overwinning voor Regio Zwolle

Set-Up'65
Set-Up'65
In de eredivisie hebben de volleybalsters van Set-Up'65 voor een verrassing gezorgd. In Ootmarsum werd nummer twee VC Sneek, na een spannend duel, met 3-2 verslagen.
De ploeg van Brahim Abchir begon goed in eigen huis en sleepte na zeventien minuten de eerste set binnen, 25-17. Het goede spel werd doorgetrokken naar het tweede bedrijf en ook die set werd gewonnen, 25-22. Daarna rechtte VC Sneek de rug door terug te komen in de wedstrijd (16-25) en na een bloedstollende vierde set (25-27) een beslissende set af te dwingen. Echter, daarin was Set-Up goed bij de les werd de zege knap over de streep getrokken: 15-11.

Winst Regio Zwolle

Ook Regio Zwolle Volleybal boekte een overwinning: 2-3. Op bezoek bij Alterno moest een vijfde set bepalen wie de zege mocht opeisen en daarin beschikten de bezoekers uit Zwolle uiteindelijk over de langste adem (23-25, 25-21, 22-25, 25-23, 10-15).