Landstede Basketbal wint in eigen huis spannend duel van ZZ Leiden

Landstede Basketbal heeft in het eerste duel van 2018 gewonnen van ZZ Leiden. De nummer vier was met 69-65 te sterk voor de nummer twee.
Het spannende eerste kwart ging gelijk op en eindigde met een 22-21 voorsprong voor de thuisploeg. Een minder tweede kwart van Landstede zorgde voor een 34-41 ruststand. In het derde kwart herstelden de Zwollenaren zich en kwam het met 53-46 voor.
Het bleef echter spannend en met een minuut op de klok was het verschil slechts een punt: 66-65. Die stand bleef lang staan, maar kort voor het einde maakte Jordan Gregory er 68-65 van. Ralf de Pagter benutte daarna ook nog een vrije worp en zette de eindstand op 69-65. Landstede blijft vierde met 16 punten uit 13 duels.