Heracles Almelo in Spanje onderuit tegen Karlsruher

Heracles Almelo heeft vanmiddag een oefenduel tegen het Duitse Karlsruher SC verloren. In Spanje werd het 3-2 voor de oosterburen.
Heracles kwam twee keer op voorsprong tegen de club de 3. Bundesliga, maar gaf de voorsprong dus uit handen. De 1-0 kwam na een klein kwartier van Vincent Vermeij. Een paar minuten later zorgde Fabian Schleusener voor de gelijkmaker. Kort voor rust zorgde Bart van Hintum voor de 2-1. Dat was ook de ruststand.
Een paar minuten na rust maakte Daniel Gordon gelijk en weer even later zorgde Malik Karaahmet voor de winnende treffer voor de Duitsers. Wout Droste viel tijdens het duel al na een klein kwartier geblesseerd uit. Bart van Hintum bleef in de rust in de kleedkamer achter met een teenblessure.