Dalfsen heeft geen kind aan E&O, Borhave neemt revanche in Venlo

Chantal Lokkart
Chantal Lokkart © Kristian Giesen
In de eredivisie kon Dalfsen zaterdagavond met speels gemak twee punten bijschrijven aan het seizoenstotaal. In eigen huis was de ploeg van Monique Tijsterman veel te sterk voor E&O. Het werd maar liefst 53-12.
Op de dag dat het vijftigjarig bestaan van de club gevierd werd, was het vanaf het begin een ongelijke strijd in de Trefkoele. Bij rust was het duel al gespeeld want halverwege leidde Dalfsen met 27-6. In de tweede helft kende de thuisploeg geen genade met het nog puntloze E&O en werd de grootste zege van het seizoen geboekt.

Borhave wint ook

In de eerste wedstrijd van het seizoen speelde Borhave in de laatste minuut gelijk tegen HandbaL Venlo. Zaterdagavond wist de ploeg uit Borne wel de volle buit te pakken tegen Venlo. In Limburg waren de handbalsters van Rik Philips knap met 22-36 te sterk.