Overwinningstrein Eurosped dendert door, Regio Zwolle zegeviert in Gennep

Eurosped
Eurosped © Sportfoto Oost
De volleybalsters van Eurosped blijven winnen in de eredivisie. De Vroomshoopse dames versloegen zondagmiddag Peelpush (1-3) en boekten daarmee hun elfde overwinning in twaalf wedstrijden.
In het Limburgse Meijel moest de formatie van Jan Berendsen de eerste set nog aan Peelpush laten (25-18), maar daarna nam de ploeg het heft in handen. De tweede set werd met 19-25 gewonnen en ook het derde bedrijf ging naar de bezoekers (23-25). In de spannende vierde set ging het lang gelijk op, maar uiteindelijk bleef Eurosped het best bestand tegen de druk. Met 26-28 werd de overwinning veiliggesteld. De huidige nummer drie van de eredivisie is al zeker van de Kampioensgroep.

Regio Zwolle verslaat FAST

Ook Regio Zwolle Volleybal boekte een zege. In Gennep wisten de Zwolse volleybalsters FAST met 3-1 te verslaan. De eerste set ging nog eenvoudig naar de thuisploeg (25-14), maar in het vervolg begon Regio Zwolle beter te draaien. Via 22-25, 21-25 en 24-26 werd uiteindelijk de overwinning over de streep getrokken. Ook Regio Zwolle heeft al een ticket voor de Kampioensgroep.