Handbaldames Borhave plaatsen zich ondanks zeperd voor kampioensgroep

Borhave plaatst zich voor de kampioensgroep
Borhave plaatst zich voor de kampioensgroep © TG Films
De handbaldames van Borhave hebben zich, ondanks een nederlaag op bezoek bij VZV, geplaatst voor de kampioensgroep. Verloren werd er dus wel: in 't Veld ging de Bornse equipe met 25-18 onderuit.
VZV had na een kwartier al een marge van vijf punten en legde hiermee de basis voor de overwinning. Bij rust was het verschil echter nog minimaal, Borhave keek na de eerste helft tegen een 10-9 achterstand aan. In het tweede bedrijf schakelde VZV echter naar een versnelling hoger en was de ploeg Rik Philips niet bij machte om bij te blijven.

Kampioensgroep

Desondanks heeft Borhave zich wel definitief geplaatst voor de kampioensgroep. SEW wist ook niet te winnen bij laagvlieger Foreholte, waardoor Borhave niet meer te achterhalen is voor de handbalsters uit Nibbixwoud.