Landstede Basketbal wint van Basketball Academie Limburg en boekt derde zege in successie

Landstede Basketbal
Landstede Basketbal © Annet van Raalten
Landstede Basketbal heeft haar derde zege op rij binnen. In Weert werd er met 57-67 gewonnen van Basketball Academie Limburg.
Landstede Basketbal en Basketball Academie Limburg deden weinig voor elkaar onder, maar het waren de bezoekers die van het begin af aan de leiding namen. Tijdens de rust was de stand 27-35 in het voordeel van Landstede Basketbal.
In het derde kwart tapte de thuisploeg uit een ander vaatje en kwam het even terug tot 43-44, maar hierna schakelde de equipe van hoofdcoach Herman van den Belt naar een hogere versnelling. Met enkel nog het vierde kwart te gaan stond er een 46-50 stand op het scorebord. Deze voorsprong werd in het restant van het duel niet meer uit handen gegeven en zelfs uitgebreid: 57-67.