Handbalsters Borhave onderuit tegen Vlug en Lenig, Dalfsen simpel langs SEW

Dalfsen
Dalfsen © Kristian Giesen
De reguliere competitie zit erop voor de handbaldames van zowel Borhave als Dalfsen. Borhave ging in haar laatste duel onderuit tegen Vlug en Lenig (29-31), Dalfsen won eenvoudig van SEW (34-17).
In Borne deed Borhave weinig onder voor Vlug en Lenig, maar keek het tijdens de rust wel tegen een achterstand aan: 16-17. Halverwege de tweede helft kwam de ploeg van trainer Rik Philips nog even op voorsprong (24-23). Vlug en Lenig wist het tij echter tijdig te keren en ging er zo alsnog met de volle buit vandoor: 29-31.
Dalfsen had op haar beurt weinig moeite met SEW. In De Trefkoele had de thuisploeg bij de thee al een riante voorsprong te pakken: 17-5. En deze werd in het restant van het duel alleen maar uitgebreid, 34-17.

Kampioensgroep

Borhave neemt het in de eerste ronde van de play-offs op tegen Quintus, dat de reguliere competitie als derde eindigde. Ook de nummers vier en vijf, Vlug en Lenig en Handbal Venlo spelen een onderling duel. De winnaars plaatsen zich voor de volgende ronde, waarin ook VOC Amsterdam en Dalfsen instromen.