nieuws

Wout Weghorst geniet bij Oranje: "Spannend, maar snel en goed opgevangen"

Wout Weghorst mocht zich gisteren voor het eerst melden bij Oranje. De spits uit Borne geniet in Zeist: "De omstandigheden zijn goed en de eerste indrukken zijn dat eigenlijk ook. Ik ben goed opgevangen en ik ben er zeker van aan het genieten."
Hij reed gisteren met kriebels in de buik naar het complex van de KNVB in Zeist: "Voornamelijk met het gevoel van trots. Gewoon blij, verheugd en het is een mooie bevestiging voor jezelf. Dat je je na al het harde werken voor deze week mag melden. De zenuwen waren er ook natuurlijk. Nieuwe omgeving, nieuwe mensen, nieuwe groep. Dus dat is altijd spannend, maar ik ben hier goed en snel opgevangen. Het is een hele relaxte en fijne omgang, dat het wel makkelijker."

Onwerkelijk

Het is voor de aanvaller van AZ nog niet altijd te bevatten dat hij bij de selectie van Ronald Koeman zit: "Soms is het wel iets ja, onwerkelijk wil ik niet zeggen, maar uiteindelijk sta je hier wel in het Nederlands elftal. Dat is voornamelijk heel mooi en voor je weet is zo'n week ook weer snel voorbij. Dus ik ga er ook zeker van genieten, naast de prestaties. Want uiteindelijk gaat het maar om één ding en dat is presteren en jezelf laten zien."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.