HHC Hardenberg heeft in eigen huis makkelijke middag tegen Achilles'29

Gouriye maakte de eerste twee voor HHC
Gouriye maakte de eerste twee voor HHC © Pro Shots
HHC Hardenberg heeft het inhaalduel tegen hekkensluiter Achilles'29 vanmiddag simpel gewonnen. Op sportpark De Boshoek werd het 6-1 voor de ploeg van trainer Gert Jan Karsten.
Het was een makkelijke middag voor HHC. Het duurde twintig minuten voordat er gescoord werd, maar toen ging het ook direct snel. Sargon Gouriye zorgde met twee treffers binnen vijf minuten voor de 2-0 voorsprong en kort daarna maakte Rob van der Leij al de 3-0. Dat was ook de ruststand in Hardenberg.
Een klein tien minuten na de pauze maakte Vincent Schmidt zijn eerste voor HHC: 4-0. Uit het niets maakte Niels Willems na ruim een uur de eretreffer voor Achilles. Tien minuten voor het einde werd de marge weer vier. Koos Werkman kopte binnen uit een hoekschop. Rob van der Leij maakte kort voor het einde de 6-1 en dat was ook de eindstand. HHC komt door de zege op 39 punten uit 23 duels en is zesde.

HHC Hardenberg - Achilles'29 6-1

1-0 Sargon Gouriye (20)
2-0 Sargon Gouriye (25)
3-0 Rob van der Leij (27)
4-0 Vincent Schmidt (54)
4-1 Niels Willems (63)
5-1 Koos Werkman (79)
Bekijk hier de statistieken van HHC na het duel tegen Achilles.