Handbalsters Dalfsen grijpen naast bekerfinale na nederlaag tegen VOC

De handbalsters van Dalfsen kunnen de winst van de beker dit jaar niet verdedigen. In de halve finales verloor de ploeg vanavond met 35-24 van VOC Amsterdam.
Het was al vroeg 3-7 en na een 8-14 tussenstand was het bij rust 12-18. In de tweede helft werd het 15-24. Uiteindelijk was het verschil dus elf punten in het voordeel van de ploeg uit Amsterdam. In de finale speelt VOC tegen Quintus. Die ploeg was vanavond met 35-26 te sterk voor HandbaL Venlo.

Kwiek onderuit in nacompetitie

In de nacompetitie van de 1e divisie verloor Kwiek vanavond het tweede duel. ZAP, dat net als Kwiek het eerste duel ook won, was in Raalte met 33-32 te sterk en is daardoor nu de enige ploeg zonder puntenverlies. De winnaar van de nacompetitie speelt met de nummer 9 van de eredivisie om een plek in die eredivisie van komend seizoen.