nieuws

Handbalsters Dalfsen gaan opnieuw met VOC strijden om landstitel

Dalfsen - V&L
Dalfsen - V&L © Kristian Giesen
De handbalsters van Dalfsen gaan opnieuw met VOC Amsterdam strijden om de landstitel. De ploeg van Monique Tijsterman won in eigen huis in de halve finales van de play-offs met 30-27 van V&L. Vorige week won Dalfsen in Geleen al met 30-26.
Makkelijk ging het allerminst voor Dalfsen. Bij rust stond V&L namelijk nog met 13-11 voor. Na de pauze pakte de ploeg bij 15-15 een voorsprong van drie punten (18-15) en gaf die voorsprong niet meer uit handen.

VOC weer tegenstander

VOC plaatste zich gisteren voor de finale door te winnen van Quintus met 24-22. Vorige week speelden de ploegen nog met 31-31 gelijk. De finale wordt gespeeld in een best-of-3. Het is de zesde keer op rij dat VOC en Dalfsen in de eindstrijd om de titel staan.

Kwiek

In de nacompetitie van de 1e divisie boekte Kwiek de tweede nederlaag. Bij Voorwaarts werd met 34-29 verloren en daardoor lijkt Kwiek promotie te kunnen vergeten. Bentelo leed gisteravond de derde nederlaag in de nacompetitie en is ook kansloos voor promotie. De winnaar van de nacompetitie strijd met de nummer negen van de eredivisie om een plek in die eredivisie van komend seizoen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.