nieuws

Jan-Willem het Lam langer bij VC Zwolle

Jan-Willem het Lam
Jan-Willem het Lam © VC Zwolle
Volleyballer Jan-Willem het Lam heeft zich ook voor komend seizoen verbonden aan VC Zwolle. Eerder deed ook Jelle Hilarius dat al en ook coach Gerard van Vliet blijft bij de Zwolse ploeg.
"Hoewel we als team pieken en dalen hebben gehad de afgelopen twee seizoenen ben ik ervan overtuigd dat we thuishoren in de eredivisie. Met onze drive om steeds te verbeteren - zowel binnen de gebaande paden als daarbuiten - en onze visie op een breder perspectief dan alleen wedstrijden winnen zijn we op zoek naar manieren om volleybal weer op de kaart te zetten."

Balans

"Als persoon geeft me dit meer voldoening dan alleen tegen ballen aan slaan, want op deze manier kan ik sportief, interpersoonlijk en zelfs professioneel veel uitdagingen aangaan en dat geeft een hele hoop energie. Naast mijn fulltime baan is dat wel echt belangrijk om de boel in balans te houden."

Blauwvinger

"Inmiddels begin ik echt een Blauwvinger te worden en voel ik me op mijn gemak als bewoner én speler van Zwolle. Het publiek is prettig en het Theater van de Sport blijft zijn naam eer aandoen, het is altijd een lekker gevoel om er te zijn en te spelen. Ik heb zin om aan de slag te gaan met nieuwe en oude teamgenoten die gebrand zijn om niet alleen betere volleyballers te worden maar ook iets willen bijdragen aan ‘het volleybal in Nederland!"
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.