Landstede Basketbal verliest ook tweede play-offduel van ZZ Leiden

Landstede - Leiden
Landstede - Leiden © Kristian Giesen
Landstede Basketbal heeft ook de tweede wedstrijd in de halve finales van de play-offs om de landstitel verloren van ZZ Leiden. Na de nederlaag in Zwolle van dinsdag, verloor het in Leiden met 78-74.
Het eerste kwart ging met negen punten verschil naar Leiden: 22-13, maar in de tweede trok Landstede de stand bijna gelijk: 36-35. In het derde kwart pakte de thuisploeg weer een ruime voorsprong: 64-49. Opnieuw vocht de Zwolse ploeg zich terug, maar genoeg voor de zege was het niet.
Zaterdag is het derde duel, in Zwolle. Dinsdag is de vierde opnieuw in Leiden. Als ZZ Leiden beide wint, is het zeker van de finale.