nieuws

Volleybalster Martine Stevelink nieuwste aanwinst Set-Up'65

Martine Stevelink
Martine Stevelink © Set-Up'65
Springendal Set-Up'65 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Martine Stevelink. De 24-jarige midspeelster komt de gelederen van de Ootmarsumse eredivisionist versterken.
Met de komst van Martine Stevelink krijgt de selectie van het eerste damesteam van Springendal Set-Up ’65 steeds meer vorm. Kiki von Piekartz, Merle Baasdam, Jorieke Bodde, Jopke Schutte, Daphne Giesselink, Marianne Het Lam-Scholten en Jorinda Kremer blijven bij de club en Daniëlle Nouwen, Wies Bekhuis. Evie van Kerkvoorde werden in een eerder stadium al aangetrokken.
Stevelink is een rasechte Twentse, die haar volleybalcarrière begon bij VVA in Albergen en daarna de nodige jaren in dames 1 speelde van Dynamo Tubbergen. Door haar studie vertrok ze naar Groningen. 

"De Schalm ademt volleybalsfeer"

De midspeelster kijkt uit naar de goede sfeer bij thuiswedstrijden. "Sporthal de Schalm is voor mij geen onbekend decor natuurlijk, omdat we er met VVA en Dynamo Tubbergen ook regelmatig onze wedstrijden afwerkten. Deze sporthal ademt een volleybalsfeer en met Donitas kan ik me nog wel het publiek voor de geest halen dat hun team luidkeels aanmoedigde”, weet Stevelink zich nog goed te herinneren. "De wedstrijd ben ik gelukkig ‘vergeten’, want we hadden geen schijn van kans."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.