HSC'21 speelt zich op laatste dag veilig door thuis te winnen van Dongen

HSC'21 heeft zich op de laatste dag veilig gespeeld in de 3e divisie. Dongen werd in eigen huis met 3-1 verslagen. De ploeg uit Haaksbergen won voor het eerst sinds 18 maart en eindigt daardoor op doelsaldo op de 14e plek.
Al binnen een minuut was het raak voor HSC. Martijn Veldhuis bracht de thuisploeg met zijn eerste van het seizoen op voorsprong. Twee minuten later was het echter alweer gelijk. Glenn Kools maakte de 1-1. Thomas Schilders was dicht bij de voorsprong voor Dongen, maar hij kopte op de lat. Gescoord werd er niet meer in de eerste helft.
Tien minuten na rust kwam HSC opnieuw op voorsprong. Bas ter Hogt zorgde voor de 2-1 en zette de ploeg uit Haaksbergen daarmee virtueel op de veilige 14e plek. Tien minuten voor het einde wist HSC in ieder geval dat het ging winnen. Invaller Stef Ottink maakte de 3-1. HSC was echter nog wel afhankelijk van het resultaat van concurrent Quick'20. Het werd op doelsaldo beslist, maar HSC speelde zich veilig en de Oldenzalers moeten de nacompetitie in.

HSC'21 - Dongen 3-1

1-0 Martijn Veldhuis (1)
1-1 Glenn Kools (3)
2-1 Bas ter Hogt (54)
3-1 Stef Ottink (81)
Bekijk hier de statistieken van HSC na het duel tegen Dongen.