nieuws

Quick'20 boekt ruime overwinning op OFC, maar kan nacompetitie niet ontlopen

Quick'20 moet zich opmaken voor de nacompetitie. In de laatste speelronde van de derde divisie wist de formatie van Michel Steggink knap met 4-1 te winnen van OFC, maar omdat HSC'21 ook won, zal Quick lijfsbehoud moeten veiligstellen in de nacompetitie.
Voor de laatste speelronde stond HSC'21 op een veilige veertiende plaats en Quick vijftiende, dat nacompetitie betekent. Beide ploegen hadden 35 punten, maar het doelsaldo was in het voordeel van de Haaksbergenaren (-3). Daardoor wist Quick'20 wat het te doen stond in Oldenzaal. 
De gastheren begonnen goed en kwamen na twintig minuten op voorsprong toen Jan Willem Kamp de 1-0 binnen werkte. Even later wist diezelfde Kamp de marge te verdubbelen. Na rust ging Quick'20 op zoek naar meer en kwam het een kwartier voor tijd op 3-0 dankzij Jelle Leenders. Via een schitterende treffer van Tim Zwienenberg werd het zelfs 4-0, maar het mocht uiteindelijk niet baten. In de slotfase zorgde Martijn Tjon-A-Tjoek nog voor de 4-1 en aangezien HSC'21 in Haaksbergen met 3-1 won van Dongen zal Quick'20 de nacomptitie in gaan. 

Quick'20 - OFC 4-1

1-0 Jan Willem Kamp (19)
2-0 Jan Willem Kamp (25)
3-0 Jelle Leenders (75)
4-0 Tim Zwienenberg (80)
4-1 Martijn Tjon-A-Tjoek (88)
Bekijk hier de statistieken van Quick'20.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.