Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Overijssel Vandaag
De familie Luchtenbelt woont door het hoge water van de IJssel plots op een eilandje. Ze rijden/varen met hun eigen amfibievoertuig elke dag naar de kant en weer terug naar huis.

Het Prostitutie Controle Team (PCT) van de politie eenheid Oost-Nederland heeft de handen vol aan het controleren van online seksadvertenties.

In Wijhe en Veessen komen twee standbeelden te staan van Kozakken. Het beeld in Veessen wordt vandaag onthuld in het bijzijn van onder andere de Russische ambassadeur.

Ter gelegenheid van het 1250-jarig bestaan van Deventer worden in Fooddock historische gerechten geserveerd. Verslaggever Bart Kieft prikt een vorkje mee.

Artiesten die verkeerde zakelijke beslissingen nemen. De pophistorie staat er vol mee. Daarom is Kevin de Randamie - bekend als muzikant Blaxtar én de broer van rapper Typhoon, Braenworks Academy gestart. Hier leren creatievelingen hoe ze zakelijk naar buiten moeten treden.

 

Het Isala ziekehuis vreest de komende jaren flinke wachtlijsten als gevolg van een groeiende vraag naar zorg en lagere budgetten.

Zaterdag luiden in heel Salland de kerkklokken om aandacht te vragen voor de actie Kerkbalans. Er is namelijk geld nodig, onder meer een tweede dominee in Raalte.

 

Binnenkort is in Enschede medicinale wiet te koop in de Cannatheek.