nieuws

Even voorstellen: familie De Koster uit Biervliet en Miriam & Leon uit Weert

Deze week volgen we in Zomer in Overijssel de familie De Koster uit het Zeeuwse Biervliet & Miriam en Leon Gruijthuijsen uit Weert. Hoe ervaren zij de streekeigen gewoonten, onze natuur, musea, culinaire specialiteiten, attractieparken en natuurlijk de inwoners van Overijssel?
Familie De Koster
Familie De Koster
Familie De Koster

Solange, Jacco, Floriënne en Stefano de Koster uit Biervliet

De familie De Koster is een hecht en bijzonder gezin. Moeder Solange en zoon Stefano hebben een spierziekte, Floriënne heeft autisme en vader Jacco is de rots in de branding. Geen doorsnee gezin, maar ze ondernemen wel veel met elkaar. Samen gaan ze op vakantie in Genemuiden. Er wordt paard gereden, gepuzzeld met fietstaxi’s en ze steken de handen uit de mouwen bij een bloemencorso.
Miriam en Leon Gruijthuijsen
Miriam en Leon Gruijthuijsen
Miriam en Leon Gruijthuijsen

Miriam & Leon Gruijthuijsen uit Weert

Miriam en Leon zijn al 42 jaar getrouwd en vullen elkaar naadloos aan. Hun gezamenlijke passie is fotograferen, en dat komt heel goed uit... Het stel verblijft in IJhorst, maakt kennis met kalkovens, mooie landgoederen en krijgt ‘etiquette-les’ zodat ze eindelijk weten ‘hoe het hoort’. Al snel blijkt dat ze het in de jonge jaren van hun relatie, heel ondeugend, niet zo nauw namen met hoe het hoort. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.