nieuws

Gary Podmore en de Military Boekelo: 'Gebleven voor het werk en ... de liefde'

Vijftien jaar geleden haalde de organisatie van de Military Boekelo hem naar het Twentse dorp, parcoursbouwer Gary Podmore. De Engelsman is gebleven. Voor het werk en ….. de liefde.
'Ik houd van hout én paarden dus een baan als eventing parcoursbouwer was voor de hand liggend. Maar in Boekelo? Nee, absoluut niet', aldus de parcoursbouwer.

Wereldberoemde parcoursontwerpers ...

Jarenlang werkte Podmore met de meeste bekende parcoursontwerpers en dus leerde hij veel. 'Ik kan in het hoofd kruipen van de meeste designers en dus gaat het bouwen van een parcours me makkelijk af. Stiekem kan ik ook redelijk ontwerpen', grapt de stoere Engelsman.

De ware liefde ...

'Ja, ik ben gebleven. Voor het werk maar ook de liefde. Jarenlang was ik vrijgezel én niet op zoek naar een vrouw in mijn leven. Ik vond haar hier in Boekelo. En dat gecombineerd met de Twentse bossen maakt dat ik ben gebleven', aldus Podmore.

Spanning ...

De zaterdag van de Military Boekelo is de dag dat de cross country wordt verreden. Het parcours waar Podmore verantwoordelijk voor is. 'Die dat beleef ik heel intens en is pas succesvol wanneer alle combinaties goed en wel over de finish zijn', aldus de parcoursbouwer.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.