Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
De media wordt geladen ...
Sopraan Margarita Castaneda
Foto: Orkest van het Oosten fullscreen
Tenor Marcel Reijans
Foto: Orkest van het Oosten fullscreen

Win kaarten voor het Nieuwjaarsconcert

Geplaatst 11 dec 2017 - 12:59
Gewijzigd 29 dec 2017 - 13:14

Het Nieuwjaarsconcert van het Orkest van het Oosten staat garant voor een levenslustige muzikale start van het nieuwe jaar. Natuurlijk met het optimistische geluid van de Weense wals en andere Strauss-juweeltjes. Dit jaar komt daar nog eens een flinke dosis zuidelijke passie bij van Spaanse Strauss-tijdgenoten.

Sopraan Margarita Castaneda en tenor Marcel Reijans zingen een reeks temperamentvolle aria’s en duetten uit Weense en Spaanse operettes (zarzuela’s). Het Orkest van het Oosten zorgt voor opzwepende ouvertures, lyrische intermezzo’s en wervelende walsen. De Nederlander Enrico Delamboye dirigeert deze hartverwarmend romance tussen Spaans temperament en Weense charme. 

 

Donderdag 04 januari 2018 | 20.00 uur | De Spiegel

Vrijdag 05 januari 2018 | 20.00 uur | Muziekcentrum Enschede
Zaterdag 06 januari 2018 | 20.00 uur | Deventer Schouwburg

Gratis kaarten winnen?

Doe mee aan de prijsvraag van RTV Oost en het Orkest van het Oosten. Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag en misschien zit u dan wel bij het Nieuwjaarsconcert van het Orkest van het Oosten.

Je kunt niet meer meedoen. De prijswinnaars worden bekendgemaakt in het Radio Oost programma Muziekpalet op zondag 31 december om 08.30 uur. Prijswinnaars ontvangen bericht van het Orkest van het Oosten.

Gerelateerde artikelen:

Nieuwjaarsconcert Orkest van het Oosten