rtvoost-menu-Carnaval-4-evenementen
De voorbereidingen op het Feest der Zotten zijn al weer in volle gang. Vanaf november tot 23 februari wordt er volop carnaval gevierd in Overijssel. RTV Oost zit er bovenop met radio, tv, rtvoost.nl, Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws, de presentatie van prinsen, gala’s, de strijd om de mooiste wagens, fotoverslagen van de diverse optochten; het komt allemaal voorbij.

Optochten

Behalve de dagelijkse carnavalsnieuwtjes uit de provincie doet RTV Oost ook verslag van een groot aantal optochten. 

Zondag 23 februari 12.00 uur, Nog Efkes

In 'Nog Efkes' besteedt presentatrice Esther Rikken uitgebreid aandacht aan het laatste carnavalsnieuws uit de provincie. Van gala’s, wagenbouwers en opmerkelijke carnavalsvierders in Tubbergen tot aan Zwolle en van Boskamp tot De Lutte. Ook komt hier de strijd tussen de wagenbouwers naar voren. Nog Efkes zie je zondag 23 februari bij TV Oost. 

Zondag 23 februari 12.40 uur, Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal

De Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal is met ruim 100.000 bezoekers de grootste optocht in onze provincie. 12.40 uur, live op TV Oost, Radio Oost en rtvoost.nl. Samenvatting op TV Oost om 18.25 uur en de volgende ochtend om 12.00 uur.

De overige optochten zijn op dit moment nog niet bekend. Houd onze website in de gaten om te kijken waar we allemaal bij zijn! 

Volg al het Overijsselse carnavalsnieuws bij TV Oost, op rtvoost.nl/carnaval, Facebook.com/carnavaloverijssel, Twitter @rtvoostcarnaval en instagram.com/rtvoostcarnaval. Agendaberichten voorzien van foto kunnen worden gemaild naar carnaval@rtvoost.nl.

De live-uitzending van de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal is mede mogelijk gemaakt door Kees Smit Tuinmeubelen.