Gastdorp van vandaag: Fortmond

Camping 't Haasje in Fortmond is de gastlocatie van vandaag. Deze camping ligt op het terrein van de vroegere steenfabriek.

Vandaag is het team van Mooi Overijssel neergestreken in Fortmond. Dit kleine plaatsje ligt aan de Ijssel en is voornamelijk bekend van de oude steenfabriek. We zijn te vinden op Camping 't Haasje aan de Fortmonderweg 17.

Live uitzending

Vanaf de locatie wordt live uitgezonden op radio en TV Oost. Op radio Oost zijn regelmatig verslaggevers te horen die vanuit het dorp updates verzorgen en vanaf ongeveer 17:25 is er een liveshow op TV Oost tot 18:00 uur.

In de TV-show worden gesprekken gevoerd met betrokkenen in het dorp, maar zijn ook reportages die op de dag gemaakt zijn te zien. Zo zullen we veel leren over de geschiedenis van de oude steenfabriek én het ontstaan van de camping. Verder gaat een van onze verslaggevers het Laarzenpad bewandelen.

Volg en win op social media

De belevenissen van onze ploeg zijn dagelijks te volgen via social media. Mooi Overijssel plaatst updates op TwitterInstagram en heeft ook een eigen Facebookpagina.

U kunt op Facebook overigens ook meedoen met onze prijsvraag: weet u wat de naam is van de aangegeven straat? Bekijk de opdracht op Facebook en maak kans op een plekje aan onze tafel tijdens de RTV Oost Barbecue op 28 augustus. En natuurlijk mag je dan iemand meenemen!

Videoplatform op site en apps

Een belangrijk onderdeel van Mooi Overijssel is het bijbehorende videoplatform in de vorm van een website en app. Mooi Overijssel is gevuld met historisch materiaal uit de archieven van RTV Oost, actuele videoreportages en materiaal van Youtube en Vimeo. Het videomateriaal heeft niet zozeer een nieuwswaarde, maar laat zien hoe mooi Overijssel is, de couleur locale van een plaats.

Terugkijken?

Wilt u de reportages van vandaag terugkijken? De losse clips zijn bij dit artikel terug te kijken, maar u kunt ook de volledige uitzending terugkijken óf een blik werpen op de website van Mooi Overijssel. Daar komen, naast al het historische materiaal, ook clips die vandaag opgenomen zijn te staan.

Agenda

Mooi Overijssel doet deze zomer tientallen plekken aan. Wilt u weten wanneer we waar staan? Bekijk dan onze agenda!

Meer over dit onderwerp:
Fortmond Mooi Overijssel Verhalen
Deel dit artikel:

Reageren