Schaop'nböll'kes Tubbergen leveren Sjoers als Sleutelprins

Marco Sjoers is afgelopen weekend gepresenteerd als Sleutelprins van de gemeente Tubbergen.

Samen met Jeroen Droste als adjudant mag Sjoers, van carnavalsvereniging de Schaop'nböll'kes uit Tubbergen, dit jaar het sleuteldorp vertegenwoordigen. 'Het voelt als een eervolle taak. Tubbergen is met al zijn dorpen een gemeente waar saamhorigheid en participatie een groot goed is. We zien er naar uit om de verschillende activiteiten in en met de omliggende dorpen uit te voeren', aldus de Sleutelprins.

Sjoers is eigenaar van Top Twence, een internationale onderneming op het gebied van speelgoed en sportartikelen. Sinds 1995 woont hij met zijn vrouw Lisette in Tubbergen. Samen hebben ze drie kinderen, Madée, Casper en Bram.


Droste is naast zijn werk als accountant en partner bij de Jong en Laan, ook voorzitter van het CDA in Tubbergen. Hij woont sinds 1992 met zijn vrouw Nanne in Tubbergen. Ook zij hebben drie kinderen, Derk, Hidde en Jort.

De hoogheden, die naast buren ook vrienden zijn, gaan dit jaar carnaval vieren met als lijfspreuk: 'De Schaop'nböll'kes hebt de gemeenteslöttel, dus wie zegt: Loa goan met 'n pröttel!'.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Deel dit artikel: