Dit zijn de 8 meest gelikete Instagramfoto's van 2017

Het einde van het jaar nadert en dat betekent: lijstjes! RTV Oost is ook op sociale media actief, op Instagram delen we dagelijks de mooiste Overijsselse kiekjes. Welke beelden door jullie het meest geliked werden? Je ziet het in dit lijstje.Â

8. Vos in de sneeuw

Deze bijzondere foto werd gemaakt door @officialdaan, hij spotte deze vos toen hij ging schaatsen op het Lonnekermeer. Met 333 likes eindigt dit plaatje op de achtste plek. 

7.  Magisch bos

Een bijzonder mooi plaatje van @gerben.slomp gemaakt in het Vechtdal, wat een heerlijk winterse foto. 337 volgers liketen dit kiekje. 

6. Paarden in de sneeuw

We herkennen duidelijk een thema, onze volgers zijn fans van winterse plaatjes want op nummer 7 vinden we deze paarden in de sneeuw gemaakt door @inavanzandwijk. Dit plaatje scoorde 346 likes.


5. Op een grote paddenstoel...

Herfstplaatjes, daar zijn we ook dol op en jullie ook, dat bewijst dit plaatje van @frans62m van deze vuurrode paddenstoel. 347 volgers wisten deze foto te waarderen. 


4. Rustige landschappen

Ook deze foto van een mistige koude ochtend van @lisette_ig_ werd goed gewaardeerd. Dit plaatje leverde 348 likes op en verdient een mooie vierde plek. 

3. Donder en bliksem

Weerfoto's staan ook vaak garant voor een goede waardering. In mei wist @a.votografie de bliksem boven Hengelo prachtig vast te leggen. 354 volgers liketen deze foto. 

2. De eerste sneeuw

Op 2 januari van dit jaar viel de eerste sneeuw, dat werd vastgelegd door @_bertien_ wat resulteerde in dit gezellige plaatje in Losser. Met 397 likes eindigt deze foto op een tweede plek. 

1. Winter wonderland 

Deze nummer één bewijst dat onze volgers dol zijn op winterse plaatjes, deze spierwitte boom is met 406 likes de meeste gelikete foto van ons Instagramaccount geworden. @marktap1981 gefeliciteerd en bedankt voor het delen! 

Meer over dit onderwerp:
Instagram eindejaarslijstje Nieuws
Deel dit artikel: