Dennis van Toor komend seizoen trainer Staphorst

Dennis van Toor is komend seizoen de trainer van Staphorst. De 46-jarige oefenmeester uit Arnhem is de opvolger van Jan Vlap.

Van Toor is momenteel bezig aan zijn achtste jaar als hoofdtrainer van AZSV uit Aalten. Met die club ging van de 2e klasse naar de hoofdklasse.

Goed gevoel

Hij is blij met zijn nieuwe club: "Vanaf het eerste moment had en heb ik een goed gevoel bij Staphorst. De manier van communiceren, de visie en ambitie spreken mij erg aan, wat dat betreft lagen we al vanaf het eerste contact op een lijn. Daarnaast heb ik Staphorst de afgelopen vijf jaar leren kennen als een club met een trouwe en fanatieke supportersschare, welke vaak doorslaggevend is geweest als twaalfde man."

Mooie club

"Als trainer wil je jezelf ontwikkelen en gebruik maken van de kansen die je geboden worden. Bij Staphorst kom ik een spelersgroep tegen welke de afgelopen jaren altijd om de prijzen heeft gespeeld en ook op een manier die mij aanspreekt. Ik hoop volgend seizoen de volgende stappen te kunnen maken met deze mooie club. Ik heb er veel zin in!"

Deel dit artikel: