Nieuws
Nieuws
Sport
Sport
Gemist
Gemist
Radio Oost
Radio Oost
Het weer vandaag
Weer
Overval bij snackbar Jasmijn in Almelo
Foto: RTV Oost / Onder de Loep fullscreen

Overvaller snackbar Jasmijn in Almelo gefilmd

Geplaatst 11 jan 2018 - 17:58
Gewijzigd 19 mrt 2018 - 09:47

De man die in oktober snackbar Jasmijn in Almelo heeft overvallen is voor en na de overval gefilmd. De man kwam op 22 oktober de snackbar aan de Hofkampstraat binnen met een bivakmuts op en een groot mes in zijn hand.

De medewerkers zijn meteen naar de keuken gerend toen ze de overvaller zagen. De deur van de keuken ging op slot. De overvaller is uiteindelijk met 900 euro en sigaretten de deur uitgerend.

Overvaller onderweg gefilmd

Hij vluchtte in de richting van het Flevoplantsoen. Hij is onderweg gefilmd. "Helaas is zijn gezicht niet te zien op de beelden", vertelt politiewoordvoerder Jan Thijs van Hemmen. "Maar zijn zwarte Nike-schoenen, zwarte broek en donkere jas komen wel in beeld. We hopen dat iemand aanslaat op de combinatie van deze kleding. Het is dus iemand die na 22 oktober ineens zo'n 900 euro cash geld op zak had."

Na eerdere getuigenoproepen hebben meerdere getuigen zich gemeld. "Ook anonieme getuigen", zegt Van Hemmen. "We willen hen vragen ons nog een keer te bellen, omdat ze mogelijk over belangrijke informatie beschikken. Met die informatie kunnen we deze overvaller hopelijk snel vinden."

Tips?

Wie meer weet over deze overval, wordt verzocht de tiplijn te bellen: 0800 – 6070 (gratis nummer).