Topscorers: Zesde voor Hemmink en Werkman, Ter Hogt aan kop in 3e divisie

De eredivisie gaat deze week verder met de tweede seizoenshelft. In de klassen daaronder werd afgelopen weekend alweer gespeeld en dus veranderde er ook weer wat in de topscorerslijsten. Hieronder een overzicht.

Jupiler League

Go Ahead Eagles maakte vrijdag een doelpunt. Nieuwkomer Aaron Nemane scoorde bij zijn debuut, maar het was slechts een eretreffer tijdens de 5-1 nederlaag tegen NEC. Sam Hendriks blijft de leider met 13 treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

&show_metric=goal:91px]

2e divisie

HHC Hardenberg maakte er zaterdag vier tegen TEC. Rick Hemmink en Koos Werkman maakten hun zesde en Rens van Benthem zijn vijfde. Sargon Gouriye scoorde voor de tweede keer dit seizoen. Rob van der Leij is de leider met zeven doelpunten. Bekijk hier het volledige overzicht.

&show_metric=goal:91px]

3e divisie

Tom ter Hogt maakte er gisteren twee voor HSC'21. Hij komt daarmee naast ploeggenoten Bas Postma en broer Bas ter Hogt aan kop in de 3e divisie. Jasper-Ewout van Breemen-Schneider maakte zijn tweede voor Quick'20 en Henk van Schaik zijn eerste voor Jong FC Twente. Bekijk hier het volledige overzicht.

&show_metric=goal:91px]

Meer over dit onderwerp:
Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: