OverUIT-tips voor het weekend van 2, 3 en 4 maart

Gek op wandelen? Of is radio een hobby? Dit weekend is er voor een ieder wat wils.

De Mini Matthäus Oud Avereest

Op vrijdag kunnen liefhebbers genieten van de Mini Matthäus, Bach's Matthäus Passion in de Reestkerk Oud Avereest. Niet zomaar een versie: de helft korter, intiemer en in een solistische versie. Een kaartje is € 17,50 (p.p.)

 

Radio en elektronicabeurs Deventer

Op zaterdag is de 12e editie van de radio en electronicabeurs in wijkgebouw De Schalm. Ruim 45 deelnemers bieden een groot aantal nostalgische apparaten, boeken, schema’s en andere lectuur aan. De Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio is met een reparatieploeg aanwezig. Je kunt een defecte lampenradio meebrengen die zij gratis herstellen, er wordt alleen een kleine bijdrage gevraagd voor eventueel te vervangen onderdelen.

Bökkers - Schorem Uut De Schiettente Tour

Op zaterdag en zondag geeft Bökkers om 19.00 uur het startschot voor hun nieuwe tour in de tent in Heino. Het tweedaagse evenement start zaterdag met een show van de band, aangevuld met DJ Dre en de Ruige Rita’s. Op zondag is er een na-kater middag met o.a. fanfare Ons Genoegen en countryband Music Road Pilots. Kaarten voor zaterdag zijn € 15,- excl. voorverkoopkosten. Kaarten voor zondagmiddag zijn € 10,- excl. voorverkoopkosten.

KoningsBelte ATB-tocht

Op zondag om 09.00 uur is er de KoningsBelte ATB-tocht rond Nieuw Heeten. Je kunt kiezen uit afstanden van 35, 50 of 65 kilometer. De tocht voert langs het gebied in en rondom de KoningsBelte. Online inschrijven is verplicht.

 

Lezing Kunst kopen

Zondag ontvangt Boekhandel Broekhuis Enschede de kunstverzamelaars Klerkx & van Gelderen voor een lezing over Kunst Kopen. Met als aanleiding hun net verschenen boek over het kijken naar en kopen van kunst: Ontroerend goed. Het paar wordt ondervraagd door Marjon Kok, kunstredactrice van TC Tubantia. Tijdens de middag is er een pop-up galerie van kunstenaar Henk Lamm. Zowel  bij de lezing als bij de galerie is de toegang gratis. Aanmelden via: enschede@boekhandelbroekhuis.nl 

 

Kijk voor alle uit-tips op www.OverUIT.nl of download de gratis app.

Meer over dit onderwerp:
OverUIT Cultuur Verhalen
Deel dit artikel: