Winkelcentrum Stokhorst in Enschede nadert voltooiing

Het woon- en winkelcentrum Hart van Stokhorst in Enschede heeft de eindsprint ingezet naar een doel dat al jaren geleden is gesteld: een compleet vernieuwd winkelgebied voor de wijk Stokhorst.

Directeur Stadsontwikkeling Tjerk Wassenaar van de gemeente Enschede gaf gisteren het startsein voor de bouw van Amaryllis, een appartementencomplex. Het is het laatste bouwproject dat de puntjes op de i moet zetten in een gebied waar wonen en winkelen in een fraaie omgeving hand in hand gaan.  

Het projectteam, bestaande uit Loostad Vastgoedontwikkeling, Arcom, Goossen Te Pas Bouw en de gemeente Enschede, rondt hiermee een succesvol ontwikkeltraject af van een geheel nieuw woon- en winkelcentrum in het hart van de wijk Stokhorst. Hart van Stokhorst is een modern nieuw woon- en winkelgebied met 5000 vierkante meter aan winkels en voorzieningen, waaronder twee supermarkten en totaal 450 parkeerplaatsen. Hart van Stokhorst wordt gecompleteerd met huur- en koopappartementen in diverse typen en oppervlakten.

Hart van Stokhorst zet met de bouw van het appartementencomplex een laatste stap naar de realisatie van een onderscheidend woon- en winkelgebied. De twee supermarkten, Lidl en EMTÉ, een snackbar, een vestiging van Domino’s Pizza en diverse winkels voor de dagelijkse
boodschappen vormen daarbij een goede basis voor de invulling van nog meer winkels in het nieuwe gebied. In bouwdeel Amaryllis zal Kruidvat zich vestigen.

Meer over dit onderwerp:
Stokhorst winkelcentrum Regio Enschede Nieuws
Deel dit artikel: